Ervaringen
Marian Blaauwgeers - www.marianblaauwgeers.com

Ik leefde eerst vooral op de automatische piloot, en ik merkte na een tijd dat het schuurde. Ik had het gevoel dat ik vast zat en niet verder kwam met mijn leven. Ik wilde er letterlijk uitbreken, en toevallig kwam op dat moment Margriet op mijn pad.

Door de samenwerking met Margriet is mijn leven 180 graden gedraaid. Ik heb nu een bedrijf dat ik mede dankzij Jouw Bedrijfsidee heb gevormd en ik ben druk bezig om dat verder op te zetten en het te laten groeien naar een imperium. Margriet heeft zoveel informatie gedeeld dat ik regelmatig dingen herinner die ik kan gebruiken.

Margriet is een power vrouw, die aan het knallen is met haar bedrijf. Haar verhaal is kwetsbaar en heel herkenbaar.

Iedereen die zich in dezelfde fase bevindt als ik eerst deed wil ik aanraden om aan de slag te gaan met Margriet. Jij bent de enige die je leven kan veranderen. Je moet het bij jezelf vinden en daarbij kan Margriet je super goed helpen. Ik zou het zo weer doen!

Sjitske Deinum - www.createyourdreamlife.nl

Ik had een eigen praktijk voor kinderen met leeruitdagingen. In december vorig jaar was ik het ineens helemaal zat. Het ging niet zoals ik me jaren geleden had bedacht toen ik voor mezelf begon. Mijn eigen bedrijf kostte me energie, maar gaf me al een hele lange tijd geen energie meer. Het moest anders.

Door Jouw bedrijfsidee ging ik mijn leven van een hele andere kant bekijken. Het heeft letterlijk mijn ogen doen openen. Ik ging geen keuzes meer maken met mijn hoofd, maar vanuit mijn gevoel. Mijn bedrijf komt nu voort uit mijn passie, dingen waar ik zelf het meest blij van word. Het was de investering meer dan waard. Het heeft mijn leven echt veranderd. 

Ik vond het heel fijn om met Margriet te werken. Margriet is direct, doorvoelend, liefdevol en doortastend. Voor alle vrouwen die nog twijfelen: Kies voor jezelf! Je hebt maar 1 leven, maak daar het mooiste van!

Foto: Jonneke Vos
Marieke Vogelzang - www.timetoshine.nl

Op het moment dat ik Margriet leerde kennen was ik net bevallen, zielsgelukkig in mijn werk én prive. Wat ik wilde veranderen was dat ik niet meer fulltime wilde werken, maar wilde genieten van mijn kleine vent. 

Ondanks dat ik dus al gelukkig was met wat ik deed, was het voor mij belangrijk dat ik op een werkdag net zo gelukkig was al op een vrije dag met mijn zoontje. Ik wilde dus ontdekken wat ik nu écht wilde doen in mijn werk.
Door het traject van Margriet deed ik mijn oogkleppen af en zo kon ik voelen welke kant ik op wilde met mijn bedrijf. Mijn doel werd: alleen nog maar leuke opdrachten en leuke klanten. Maar hoe ging ik dat doen? 

Het eerste wat ik veranderde was dat ik dichter bij mijn kern kwam. Waar geniet ik het meest van? Wat vind ik het leukste om te doen? Met wie werk ik het liefste samen of voor wie werk ik het liefst? 

Margriet heeft me geraakt en dat doet ze nog steeds. Ze kijkt verder dan je buitenkant en laat je werken om dieper in jezelf te komen. Soms kost dit tijd, soms gaat dit snel. Margriet ziet en voelt wat er gebeurt en zorgt ervoor dat je een mooie weg bewandelt. Ze is gevoelig, zachtaardig, lief en ze is er voor je wanneer je haar nodig hebt. 

Ik waardeer mezelf en heb me daarom de investering in JBI gegund. Deze investering is het zeker waard geweest. 

Tegen vrouwen die twijfelen om een programma bij Margriet te gaan volgen wil ik zeggen: volg je gevoel, je gevoel klopt altijd. Voel je dat je, net als ik destijds, wordt aangetrokken door Margriet of een van haar programma’s, doe het dan. Stel jezelf open en geef jezelf de tijd en aandacht om te groeien en te ontwikkelen. Blijf niet stilstaan, pas als jij iets verandert zal je leven veranderen. 

Marieke Sigmans - www.highheelshappiness.com/

2017 is het meest fantastische jaar sinds de geboorte van mijn kinderen. Eerder had ik een eigen onderneming waarmee ik stopte. Na een time-out van een half jaar besloot ik te kiezen voor een baan. Op dat moment dacht ik vooral praktisch en aan de balans gezin/werk. Na een tijd kreeg ik gezondheidsklachten, scheurde ik mijn kruisband en kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Ik gaf me over en liet alles los.

Toen ik net thuis zat,  zag ik op Facebook een bericht van Margriet haar webinar. Dit moest ik doen en ik schreef me na het webinar in voor Level 7. Door haar live event werd ik getriggerd om toch weer te gaan ondernemen. Na een gesprek met Margriet meldde ik me aan voor dit business programma.

Haar programma is een lifechanger voor mij geweest. Ik ben weer in contact met mezelf, heb nieuwe inzichten gekregen en ben weer gaan ondernemen. Margriet is inspirerend, geeft je inzichten en heeft je gezien, gehoord en begrepen. Zonder haar was ik nooit zo ver gekomen.

Monique Ligthart-Hauwert - www.uniquekindercoaching.nl

Ik heb geleerd dat het niet altijd perfect hoeft en kan. Als afgestudeerd Register Accountant werkende in de financiële dienstverlening met een jong gezin, deed ik mijn best om alle ballen hoog te houden.

Alleen, mijn eigen bal kwam steeds dichter bij de grond. Medio 2016 was het genoeg, ik heb mijn baan opgezegd en besloot dat ik erachter wilde komen wat ik nu echt wilde gaan doen. Ik had al eens eerder een burn-out gehad en wilde dit niet een tweede keer.

Op Facebook kwam ik het webinar van Margriet tegen en besloot dit te volgen. Daarna meldde ik me direct aan voor Level 7. Na 5 maanden Level 7 kwam ik er achter dat ik niet meer aan de slag wilde bij een grote onderneming met de druk van een stressvolle baan. Ik besloot de overstap naar het Business programma te maken ook al wist ik nog helemaal niet waarin ik wilde ondernemen.

Het programma geeft veel meer waarde dan het bedrag wat je investeert. De live dagen, face-to-face diepgang, gelijkgestemde vrouwen en de Q&A’s het heeft er allemaal voor gezorgd dat het vuur in mij is aangewakkerd. Ik kijk nog meer naar de positieve kant dan ik al deed, heb meer vertrouwen in mezelf en weet dat ik in staat ben om mijn eigen bedrijf op te starten en dat het niet altijd perfect hoeft en kan. Margriet haar nuchtere stijl, de openheid en het vertrouwen dat ze je geeft helpen hier enorm bij. Ze is altijd bereid om ieders vragen te beantwoorden en staat open om je echt te helpen. Ik ben dankbaar dat ik Margriet ben tegengekomen.

Pauline de Wilde - www.paulinedewilde.com/

Dit programma heeft me meer zelfvertrouwen gegeven en dat is het belangrijkste van alles. Ik was al ondernemer maar had echt te weinig focus. In mijn eentje aan de keukentafel, deed ik maar wat en was ik wild om me heen aan het grijpen. Ik wilde meer én een volgende stap zetten.

Het programma van Margriet gaf me focus, een doel en gelijkgestemden om me heen met wie ik levenslang kan sparren. Van jongs af aan weet ik al dat ik op het podium wil staan. Ik ben dagvoorzitter, presentatrice en….wilde meer. Maar ik liet me door van alles en nog wat weerhouden om de stap naar spreker te maken. Tijdens het programma kreeg ik het LEF om deze stap te zetten en dit geeft energie en ruimte om nu als spreker aan de slag te gaan. Door deze focus krijg ik ook als dagvoorzitter opeens de klussen die ik graag wil.

Margriet weet in haar programma zo de sfeer te zetten dat je echt mag zijn wie je bent, ook de gekke dingen mogen er allemaal zijn, maar het is wel actie! Ze heeft humor, is down to earth en heeft een flinke dosis vastberadenheid “als jij weet wat je wilt, dan krijg je wat je wilt”.

Ellen Siebes - www.franchisevisie.nl

Samen met mijn man heb ik een eigen onderneming die heel goed loopt. Ik dacht dat veiligheid en routine voor mij was, maar ik haalde er geen voldoening meer uit. Het werd een sleur en ik miste de uitdaging. Ik werk veel vanuit huis en had daardoor een kleine wereld. Het was een negatief spiraal en ik leefde op de automatische piloot. Ik wilde voor mezelf beginnen, maar worstelde met de vragen: Wat wil ik? Wie zit er op mij te wachten?

Toevallig kwam ik via Facebook het webinar van Margriet tegen. Zoals Margriet altijd zegt toeval bestaat niet. Ik wist, dit is voor mij en schreef me in voor Level 7. Via Level 7 kwam ik in aanraking met het programma gericht op ondernemen. Ik heb me gelijk ingeschreven. Dit voelde voor mij als een bevestiging. Geen toeval voor mij dat dit nu op mijn pad kwam en wat bleek: meer vrouwen zoals ik worstelden met universele zaken als, ik wil voor mezelf beginnen alleen geen idee waar in en ook ‘wie zit er nu op mij te wachten?’.

Ik heb veel aan het programma gehad en ben er positief, zelfverzekerd en met meer zelfwaardering uitgekomen. De live bijeenkomsten met gelijkgestemde vrouwen, situaties waarin ze zich bevinden en de inspirerende verhalen van Margriet waren zo waardevol. Na de bijeenkomsten ging ik vol energie naar huis. Nu bepaal ik zelf mijn doelen. Margriet heeft het vuur in mij aangewakkerd. Alles zelf bepalen heeft nu een ander niveau. Waarom alles in een vast patroon doen, wanneer dat niet het mijne is? Zover laat ik het niet meer komen. Ik durf nu op mijn eigen gevoel te vertrouwen. Doen, in plaats van als maar die twijfel. Margriet weet vrouwen te inspireren, weer zelf te laten nadenken en doen waar van ze van houden.

Maaike de Guytenaer - www.happy-factory.nl

Ik heb geleerd om meer te durven en los te laten. Een horecabedrijf en een baan in de kunst- & cultuureducatie. Vijf jaar lang deed ik dit, terwijl ik eigenlijk al wist dat ik dit niet meer wilde. Ik vond het moeilijk om los te laten en te kiezen voor mezelf in plaats van zekerheid. Je springt tenslotte toch in het diepe. Totdat mijn lijf letterlijk ‘NEE’ zei en ik er achter kwam dat ik bore-out was. Ik stopte met het bedrijf wat ik had en zei mijn baan op.

Ik zag mezelf niet over tien jaar hetzelfde doen en werken om de rekeningen te betalen. Ik wilde blij worden van het werk wat ik deed. Op internet kwam ik Level 7 tegen en ik besloot me hiervoor aan te melden. Toen ik in Level 7 zat merkte ik al snel dat ik de focus op mezelf wilde hebben en niet meer voor een werkgever wilde werken. Maar wat wilde ik dan wel?

Dit programma sloot hier perfect bij aan. De tijd is voorbij gevlogen en ik heb geleerd dat wanneer je ergens écht voor gaat, je ook direct resultaat ziet. De bijeenkomsten met gelijkgestemde vrouwen waren voor mij waardevol en ik kwam elke keer met nieuwe zin thuis om aan de slag te gaan. Margriet leeft vanuit haar hart en brengt haar enthousiasme, zonder een hoop blabla, over op anderen. Haar gevoel voor humor en nuchtere kijk op dingen maakt haar een prettig mens om mee samen te werken.

Babette Gaus - www.viababette.nl/

Zonder Margriet was ik dit nooit gaan doen en daar ben ik haar heel dankbaar voor. Voordat ik in het programma stapte zat ik twee jaar thuis. Ik had geen werk, verdiende geen geld. Het gaf mij een ongelukkig gevoel, ik droeg niets bij in het gezin en financieel redden we het net. Ik had zelf niets om trots op te zijn en ook geen drive. Wel was ik net begonnen met mijn eigen bedrijf, maar het kwam niet van de grond. Ik voelde me richting- en doelloos.

Toen kwam ik Margriet tegen op het internet en wat Margriet over haar programma zei, sprak mij aan. Het waren precies de juiste woorden, dit ben ik! Ik vond het ongelofelijk dat iemand dit doet wat Margriet doet en ik wist niet dat er zoveel vrouwen zijn die dit ook hebben, zoals ik dat gevoel van geen richting hebben in je leven.

Margriet is een autoriteit in haar vakgebied, ze is leuk, menselijk, ze weet wat je zoekt, haakt in op jouw probleem en helpt je uitzoeken wat je écht wilt. Dankzij Margriet haar programma heb ik een hele andere keus gemaakt. Ik kreeg meer zelfvertrouwen en lol in het leven. Ik heb dit programma nodig gehad om er achter te komen waarin ik wilde ondernemen en mijn idee een kans te geven. Het is het meer dan waard geweest!

José van Dijken - www.mess2message.nl/

Het roer moest om. In de tijd dat ik Margriet tegenkwam had ik privé het een en ander meegemaakt en zat ik qua werk niet meer echt op m’n plek. Voor mijn gevoel zat ik klem. Het programma van Margriet zag ik als dé kans om een nieuw pad te bewandelen en nieuwe dingen te ontdekken. Mijn hele leven ben ik al gek geweest op verhalen en dan met name biografieën. Het programma heeft me geholpen mijn pad opnieuw te vinden en te doen waar m’n hart ligt. Margriet snapt hoe dit soort processen werken en helpt anderen naar de next ‘level’. In een groep terechtkomen met gelijkgestemden was voor mij erg waardevol, het heeft me veel opgeleverd!

Mariola Wegman - www.leidingleven.nl

Dit had ik nodig om het helemaal kloppend te krijgen. Hoe luxe kun je het hebben dacht ik vaak. Een leuke en goedbetaalde baan, een fantastische man, geweldig kind én droomhuis. Ik had alles wat ik wilde, dacht ik. Maar toch voelde het niet goed. Ik schaamde mij voor deze gedachten want, als dít het niet is, wat is het dan wél? Ik realiseerde me dat er echt iets moest veranderen, maar wat dan? Toen zag ik een bericht van Margriet. Ik zei al jaren dat ik eens mijn eigen bedrijf zou hebben. Dit was het moment. Het programma in combinatie met werken aan je persoonlijke ontwikkeling heb ik als zeer waardevol ervaren. Margriet straalt een hele fijne aanstekelijke energie uit en ze heeft humor! Ze is doelgericht en helpt je een stuk sneller met je persoonlijke ontwikkeling dan wanneer je alles alleen moet doen. De combinatie van de live dagen en online is echt goud! Ik heb nu nog meer vrijheid en kan nu alles doen zoals ik het wil. En het allerbelangrijkste: ik voel me goed!

Anita Norder - www.jeverledendebaas.nl

Het was mijn investering méér dan waard! Voor mijn deelname aan het programma leefde ik jarenlang ‘op de klok’ als secretaresse en dacht, is dít het nou? Ben ik op de wereld gezet om elke dag op routine te leven? Ik kan meer dan dit! Echt, ik ging van opleiding naar opleiding, maar telkens dacht ik nee, dit is het niet. Het voelde niet oké. Voor mij was het dus héél belangrijk om antwoord te krijgen op; ‘Wat maakt mij nu écht gelukkig?’ Zonder Margriet was ik daar nooit 100% achter gekomen. Ze heeft veel kennis, is vriendelijk, recht door zee, meelevend en motiveert en inspireert. Het was mijn investering méér dan waard! Ik maak nu van mijn shit een hit en doe de dingen die ik écht leuk vind!