Vraag hier je gratis 1-op-1 sessie aan*

*Alleen als je bereid bent te investeren in jezelf. 

Stop met dromen – maak je droom nu eindelijk waar!

Het programma POWER! Bedrijfsidee is een intensief trainingsprogramma exclusief voor ondernemende en veelzijdige vrouwen zoals jij, die graag voor zichzelf willen beginnen, maar (nog) niet weten hoe en waarin. Het programma is uniek omdat je kunt gaan deelnemen, ook al heb je nog geen idee waarin je wilt gaan ondernemen. In het programma leer je hoe je jouw bedrijfsidee ontdekt en tevens een stevige fundering voor een succesvol bedrijf legt. Zodat het ook daadwerklijk van de grond komt.

Verlang jij naar je eigen bedrijf?

Neem dan de tijd om dit formulier in te vullen. We nemen binnen 24 uur (op doordeweekse dagen) contact met je op om je sessie met Margriet in te plannen. Alleen gemotiveerde aanvragen worden in behandeling genomen. Heb je toch eerst nog een vraag? Stuur hem dan via het contactformulier en we nemen contact met je op!

In een vertrouwelijke 1-op-1 sessie bespreken we samen of dit programma bij jou past, op dit moment in jouw leven.

Zet nu de volgende stap op weg naar het waarmaken van je droom: je eigen bedrijf.

 

Vraag hieronder je 1-op-1 sessie aan

Marieke Sigmans – www.highheelshappiness.com/

2018 is het meest fantastische jaar sinds de geboorte van mijn kinderen. Eerder had ik een eigen onderneming waarmee ik stopte. Na een time-out van een half jaar besloot ik te kiezen voor een baan. Op dat moment dacht ik vooral praktisch en aan de balans gezin/werk. Na een tijd kreeg ik gezondheidsklachten, scheurde ik mijn kruisband en kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Ik gaf me over en liet alles los.

Toen ik net thuis zat, zag ik op Facebook een bericht van Margriet haar webinar. Dit moest ik doen en ik schreef me na het webinar in voor Level 7. Door haar live event werd ik getriggerd om toch weer te gaan ondernemen. Na een gesprek met Margriet meldde ik me aan voor dit business programma.

Haar programma is een lifechanger voor mij geweest. Ik ben weer in contact met mezelf, heb nieuwe inzichten gekregen en ben weer gaan ondernemen. Margriet is inspirerend, geeft je inzichten en heeft je gezien, gehoord en begrepen. Zonder haar was ik nooit zo ver gekomen.

Monique Ligthart-Hauwert – www.uniquekindercoaching.nl

Ik heb geleerd dat het niet altijd perfect hoeft en kan. Als afgestudeerd Register Accountant werkende in de financiële dienstverlening met een jong gezin, deed ik mijn best om alle ballen hoog te houden.

Alleen, mijn eigen bal kwam steeds dichter bij de grond. Medio 2016 was het genoeg, ik heb mijn baan opgezegd en besloot dat ik erachter wilde komen wat ik nu echt wilde gaan doen. Ik had al eens eerder een burn-out gehad en wilde dit niet een tweede keer.

Op Facebook kwam ik het webinar van Margriet tegen en besloot dit te volgen. Daarna meldde ik me direct aan voor Level 7. Na 5 maanden Level 7 kwam ik er achter dat ik niet meer aan de slag wilde bij een grote onderneming met de druk van een stressvolle baan. Ik besloot de overstap naar het Business programma te maken ook al wist ik nog helemaal niet waarin ik wilde ondernemen.

Het programma geeft veel meer waarde dan het bedrag wat je investeert. De live dagen, face-to-face diepgang, gelijkgestemde vrouwen en de Q&A’s het heeft er allemaal voor gezorgd dat het vuur in mij is aangewakkerd. Ik kijk nog meer naar de positieve kant dan ik al deed, heb meer vertrouwen in mezelf en weet dat ik in staat ben om mijn eigen bedrijf op te starten en dat het niet altijd perfect hoeft en kan. Margriet haar nuchtere stijl, de openheid en het vertrouwen dat ze je geeft helpen hier enorm bij. Ze is altijd bereid om ieders vragen te beantwoorden en staat open om je echt te helpen. Ik ben dankbaar dat ik Margriet ben tegengekomen.

Pauline de Wilde – www.paulinedewilde.com/

Dit programma heeft me meer zelfvertrouwen gegeven en dat is het belangrijkste van alles. Ik was al ondernemer maar had echt te weinig focus. In mijn eentje aan de keukentafel, deed ik maar wat en was ik wild om me heen aan het grijpen. Ik wilde meer én een volgende stap zetten.

Het programma van Margriet gaf me focus, een doel en gelijkgestemden om me heen met wie ik levenslang kan sparren. Van jongs af aan weet ik al dat ik op het podium wil staan. Ik ben dagvoorzitter, presentatrice en….wilde meer. Maar ik liet me door van alles en nog wat weerhouden om de stap naar spreker te maken. Tijdens het programma kreeg ik het LEF om deze stap te zetten en dit geeft energie en ruimte om nu als spreker aan de slag te gaan. Door deze focus krijg ik ook als dagvoorzitter opeens de klussen die ik graag wil.

Margriet weet in haar programma zo de sfeer te zetten dat je echt mag zijn wie je bent, ook de gekke dingen mogen er allemaal zijn, maar het is wel actie! Ze heeft humor, is down to earth en heeft een flinke dosis vastberadenheid “als jij weet wat je wilt, dan krijg je wat je wilt”.

Ellen Siebes – www.franchisevisie.nl

Samen met mijn man heb ik een eigen onderneming die heel goed loopt. Ik dacht dat veiligheid en routine voor mij was, maar ik haalde er geen voldoening meer uit. Het werd een sleur en ik miste de uitdaging. Ik werk veel vanuit huis en had daardoor een kleine wereld. Het was een negatief spiraal en ik leefde op de automatische piloot. Ik wilde voor mezelf beginnen, maar worstelde met de vragen: Wat wil ik? Wie zit er op mij te wachten?

Toevallig kwam ik via Facebook het webinar van Margriet tegen. Zoals Margriet altijd zegt toeval bestaat niet. Ik wist, dit is voor mij en schreef me in voor Level 7. Via Level 7 kwam ik in aanraking met het programma gericht op ondernemen. Ik heb me gelijk ingeschreven. Dit voelde voor mij als een bevestiging. Geen toeval voor mij dat dit nu op mijn pad kwam en wat bleek: meer vrouwen zoals ik worstelden met universele zaken als, ik wil voor mezelf beginnen alleen geen idee waar in en ook ‘wie zit er nu op mij te wachten?’.

Ik heb veel aan het programma gehad en ben er positief, zelfverzekerd en met meer zelfwaardering uitgekomen. De live bijeenkomsten met gelijkgestemde vrouwen, situaties waarin ze zich bevinden en de inspirerende verhalen van Margriet waren zo waardevol. Na de bijeenkomsten ging ik vol energie naar huis. Nu bepaal ik zelf mijn doelen. Margriet heeft het vuur in mij aangewakkerd. Alles zelf bepalen heeft nu een ander niveau. Waarom alles in een vast patroon doen, wanneer dat niet het mijne is? Zover laat ik het niet meer komen. Ik durf nu op mijn eigen gevoel te vertrouwen. Doen, in plaats van als maar die twijfel. Margriet weet vrouwen te inspireren, weer zelf te laten nadenken en doen waar van ze van houden.

Maaike de Guytenaer – www.happy-factory.nl

Ik heb geleerd om meer te durven en los te laten. Een horecabedrijf en een baan in de kunst- & cultuureducatie. Vijf jaar lang deed ik dit, terwijl ik eigenlijk al wist dat ik dit niet meer wilde. Ik vond het moeilijk om los te laten en te kiezen voor mezelf in plaats van zekerheid. Je springt tenslotte toch in het diepe. Totdat mijn lijf letterlijk ‘NEE’ zei en ik er achter kwam dat ik bore-out was. Ik stopte met het bedrijf wat ik had en zei mijn baan op.

Ik zag mezelf niet over tien jaar hetzelfde doen en werken om de rekeningen te betalen. Ik wilde blij worden van het werk wat ik deed. Op internet kwam ik Level 7 tegen en ik besloot me hiervoor aan te melden. Toen ik in Level 7 zat merkte ik al snel dat ik de focus op mezelf wilde hebben en niet meer voor een werkgever wilde werken. Maar wat wilde ik dan wel?

Dit programma sloot hier perfect bij aan. De tijd is voorbij gevlogen en ik heb geleerd dat wanneer je ergens écht voor gaat, je ook direct resultaat ziet. De bijeenkomsten met gelijkgestemde vrouwen waren voor mij waardevol en ik kwam elke keer met nieuwe zin thuis om aan de slag te gaan. Margriet leeft vanuit haar hart en brengt haar enthousiasme, zonder een hoop blabla, over op anderen. Haar gevoel voor humor en nuchtere kijk op dingen maakt haar een prettig mens om mee samen te werken.

Babette Gaus – www.viababette.nl/

Zonder Margriet was ik dit nooit gaan doen en daar ben ik haar heel dankbaar voor. Voordat ik in het programma stapte zat ik twee jaar thuis. Ik had geen werk, verdiende geen geld. Het gaf mij een ongelukkig gevoel, ik droeg niets bij in het gezin en financieel redden we het net. Ik had zelf niets om trots op te zijn en ook geen drive. Wel was ik net begonnen met mijn eigen bedrijf, maar het kwam niet van de grond. Ik voelde me richting- en doelloos.

Toen kwam ik Margriet tegen op het internet en wat Margriet over haar programma zei, sprak mij aan. Het waren precies de juiste woorden, dit ben ik! Ik vond het ongelofelijk dat iemand dit doet wat Margriet doet en ik wist niet dat er zoveel vrouwen zijn die dit ook hebben, zoals ik dat gevoel van geen richting hebben in je leven.

Margriet is een autoriteit in haar vakgebied, ze is leuk, menselijk, ze weet wat je zoekt, haakt in op jouw probleem en helpt je uitzoeken wat je écht wilt. Dankzij Margriet haar programma heb ik een hele andere keus gemaakt. Ik kreeg meer zelfvertrouwen en lol in het leven. Ik heb dit programma nodig gehad om er achter te komen waarin ik wilde ondernemen en mijn idee een kans te geven. Het is het meer dan waard geweest!

José van Dijken – www.mess2message.nl/

Het roer moest om. In de tijd dat ik Margriet tegenkwam had ik privé het een en ander meegemaakt en zat ik qua werk niet meer echt op m’n plek. Voor mijn gevoel zat ik klem. Het programma van Margriet zag ik als dé kans om een nieuw pad te bewandelen en nieuwe dingen te ontdekken. Mijn hele leven ben ik al gek geweest op verhalen en dan met name biografieën. Het programma heeft me geholpen mijn pad opnieuw te vinden en te doen waar m’n hart ligt. Margriet snapt hoe dit soort processen werken en helpt anderen naar de next ‘level’. In een groep terechtkomen met gelijkgestemden was voor mij erg waardevol, het heeft me veel opgeleverd!

Mariola Wegman – www.leidingleven.nl

Dit had ik nodig om het helemaal kloppend te krijgen. Hoe luxe kun je het hebben dacht ik vaak. Een leuke en goedbetaalde baan, een fantastische man, geweldig kind én droomhuis. Ik had alles wat ik wilde, dacht ik. Maar toch voelde het niet goed. Ik schaamde mij voor deze gedachten want, als dít het niet is, wat is het dan wél? Ik realiseerde me dat er echt iets moest veranderen, maar wat dan? Toen zag ik een bericht van Margriet. Ik zei al jaren dat ik eens mijn eigen bedrijf zou hebben. Dit was het moment. Het programma in combinatie met werken aan je persoonlijke ontwikkeling heb ik als zeer waardevol ervaren. Margriet straalt een hele fijne aanstekelijke energie uit en ze heeft humor! Ze is doelgericht en helpt je een stuk sneller met je persoonlijke ontwikkeling dan wanneer je alles alleen moet doen. De combinatie van de live dagen en online is echt goud! Ik heb nu nog meer vrijheid en kan nu alles doen zoals ik het wil. En het allerbelangrijkste: ik voel me goed!

Anita Norder – www.jeverledendebaas.nl

Het was mijn investering méér dan waard! Voor mijn deelname aan het programma leefde ik jarenlang ‘op de klok’ als secretaresse en dacht, is dít het nou? Ben ik op de wereld gezet om elke dag op routine te leven? Ik kan meer dan dit! Echt, ik ging van opleiding naar opleiding, maar telkens dacht ik nee, dit is het niet. Het voelde niet oké. Voor mij was het dus héél belangrijk om antwoord te krijgen op; ‘Wat maakt mij nu écht gelukkig?’ Zonder Margriet was ik daar nooit 100% achter gekomen. Ze heeft veel kennis, is vriendelijk, recht door zee, meelevend en motiveert en inspireert. Het was mijn investering méér dan waard! Ik maak nu van mijn shit een hit en doe de dingen die ik écht leuk vind!

Petra Koster – Zelfstandig ondernemer

Ik ben echt van stilstand in beweging gekomen. Willen en niet weten hoe, zo was het echt bij mij. Ik zat er gewoon in vast en had er hulp bij nodig om dat verder te ontwikkelen. Margriet voelde gelijk vertrouwd, het was fijn dat ze een stuk met me op wilde lopen. Het programma gaf me gelijk weer houvast en richting, heerlijk. Elke dag zette ik stappen die me dichter bij m’n doel brachten, hoe klein ook. Zo kwam ik in de flow, en gingen dingen weer lopen. En nóg. Ik ben echt van stilstand in beweging gekomen!

Evelyn Ottema – www.evelynottema.nl

Ik kan eindelijk doen waar ik blij van word. Tijdens mijn zwangerschapsverlof werd ik weg gereorganiseerd. Ik ‘mocht’ op zoek naar een nieuwe baan. Dat vond ik prima, want 32 uur per week doen wat je niet leuk vindt, zuigt energie. Als ik thuiskwam van m’n werk, moest ik eerst alles van me afspoelen. Daarna kon ik pas genieten en ontspannen. Ik wilde iets gaan doen waar mijn hart lag. Maar wat en hoe? Geen idee. Nu doe ik eindelijk wat ik leuk vind, de hele dag door! Nu kom ik net zo blij thuis als ik overdag op m’n werk was. Het mooie van Margriet is dat ze zo puur is. Je krijgt niet alleen complimentjes, ook goede feedback – zonder dat het pijn doet.

Natalie van der Endt – www.voltrots.nl

Ik ben uit het cirkeltje gestapt. Mijn gevoel en verstand waren totaal niet meer in balans. Ik kwam niet tot mijn recht in mijn baan, maar moest ik dan solliciteren op iets anders? Dan zou ik me na een paar jaar precies hetzelfde voelen. Ik wist dat ik veel meer kon laten zien en ‘iets’ anders wilde doen. Maar ik had geen idee in welke richting. Heel frustrerend.Ik had echt iemand nodig die me kon laten inzien waarin ik goed was en wat ik het liefste wilde gaan doen. Ik zat zo in m’n verhaal dat ik dat niet meer goed zag. Margriet leerde me dat er een andere manier van ondernemen is: vanuit je hart. Ik ben zo trots op mezelf en wat ik heb gedaan, dat ik niet ben terug gevlucht naar mijn baan. Ik kan eindelijk zijn wie ik ben, dat is het mooiste wat er is.