Wat is Jouw bedrijfsidee?

HET PROGRAMMA

7 maanden lang support & feedback bij het vinden van Jouw Bedrijfsidee.

In het programma Jouw Bedrijfsidee krijg je gedurende 7 maanden hulp bij het vinden van het allerbeste idee voor het starten van jouw eigen bedrijf – zowel online als offline. Je krijgt op alle mogelijke manieren ondersteuning bij het onderzoeken van je verlangens en talenten, en hoe je die zichtbaar kunt maken.

7 MAANDEN, 5 BELEVENISSEN

Het programma is opgebouwd rond 5 belevenissen (modules) waarin je telkens een nieuwe belevenis doorloopt. In 7 intensieve kippenvel-maanden creëer jij een afgerond bedrijfsidee en breng je dat in de praktijk. Een idee dat helemaal bij jou past en jou de innerlijke zekerheid geeft dat het goed is. Je mag beginnen met je nieuwe leven wanneer jij wilt.

EN DAARBIJ KRIJG JE OOK:

  • 2 Bijeenkomsten

Margriet inspireert, geeft waardevolle tips en begeleidt je bij het vinden van jouw Jouw Bedrijfsidee en de volledige fundering om het succesvol van de grond te krijgen. Plus: motiverende en ondersteunende ontmoetingen met vrouwen zoals jij die ook ‘ja’ willen zeggen tegen zichzelf.

  • Speciale POWER! Bedrijfsidee private community  met alle deelnemers

Dit is een besloten private community waarin je – in een positieve, ondersteunende sfeer – je ervaringen deelt, vragen stelt en tips uitwisselt. Stel je vragen aan Margriet of de andere deelnemers. Ook doet Margriet hier regelmatig een Live Sessie. Deelnemers aan vorige Fablife trainingen zijn hier laaiend enthousiast over. Waar anders vind je zoveel vrouwen die met hetzelfde bezig zijn als jij?

DOE MEE EN…

  • Geef jezelf de kans om in 7 maanden jouw Jouw Bedrijfsidee te vinden en van de grond te krijgen
  • Gun jezelf het mooie leven dat je verdient
  • Zet enorme stappen in je persoonlijke ontwikkeling
  • Zeg goodbye tegen je oude werk en collega’s
  • Ga eindelijk doen waar jouw hart ligt!